Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Det beste med denne boken var å bli ferdig med den. Den begynte og sluttet bra, det var en lovende start, men fra kapittel to til siste del var det, for meg, bare umotivert og uinteressant fyllmasse. Masse gjentakelser, irriterende sakte vei frem til poenget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fin, men litt stillestående i deler av historien. Jeg satt litt undrende og lyttet og tenkte: Ja vel, hva er nerven her? Den glimter til - og i siste del kommer det virkelig plutselig en ny historie - sånn helt ut av det blå

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En helt grei leseropplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er kristin Vallas tredje roman og mitt aller første møte med henne, det blir ikke det siste for dette var veldig bra.
Elin som opplevde å miste to brødre og faren i en ulykke når hun var ti år er tilbake i hjembygden for å selge barndomshjemmet etter at moren gikk bort. Hun oppdager at foreldrene har bært på en stor (og tragisk)hemmelighet i alle år.Velskrevet og fin bok jeg anbefaler på det aller varmeste!
Boken kommer i høst!

Hele omtalen min kan leses her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria Jonassen