Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Han fører et godt språk og skriver godt, men historien fenger ikke i tilstrekkelig grad. Hovedpersonen er enda en av Kjærstads mange genier, men det sannsynliggjøres ikke i tilstrekkelig grad hvordan og hvorfor han kommer til toppen og hvordan han forlater den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mr. Woolf. Jan Kjærstad.

Litt for mye, litt for smalt, litt for lang - og litt for meg, men ikke nok.

William har doktorgrad i fysikk, men jobber i Oslo som barista, faren driver en leketøysbutikk i samme by, søsteren forsvinner i Hongkong.
Liker godt at forfattere skriver inn nyttig kunnskap, særlig hvis det har betydning for samtida eller handlinga i boka. Kjærstad dynger på, det var til tider spennende, men etter en stund ble spenninga om han klarte å knyte all kunnskapen sammen mot enden. Jeg synes ikke han klarte det. Fortellerteknisk veldig bra, ved en allvitende stemme i samtale med en forfatter som ikke kom til orde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete Gjessing