Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Blir fort lei når det blir så mye gjentakelser. Ellers må jeg nok vedkjenne at det kan tenkes det er noen lag i fortellingen jeg ikke forstod😊

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken egner seg som lydbok med opplesning på nynorsk. Handlingen kommer i bakgrunnen. Fokuset er på det meditative og introspektive, repeterende. Vakkert!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veien er målet, heter det. Her får vi møte en enslig kunstner og alle hans tanker, tilbakeblikk og de (få) personene han forholder seg til. Boka er rik og handler om mye den, og den lar deg hvile ved de små tingene i livet. Skrivestilen er ny og uvant, men etter 3-4 sider kommer man fort inn i rytmen, stilen og fortellingen. At boka mangler punktum gjør bare at det er vanskelig å avslutte en leseøkt og man ender opp med å bare "lese én side til".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sjølve handlinga kunne fått plass på 3-4 sider, så her er det den repeterande og suggererande stilen til Jon Fosse som dreg meg gjennom boka på ein slik måte at då eg var ferdig ville eg skaffe meg neste band (del III-IV) for å lese vidare.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt driv på tross av lite framgang i handlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Til tross for lite handling, så lar man seg suge inn i boka, her er det skrivestilen som imponerer. Når det er sagt så ble jeg en smule mettet når det gikk mot slutten og boka får derfor ikke toppkarakter hos meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken L