Viser 1 til 3 av 3 omtaler

For meg kunne Henrik Falk passet perfekt inn i NRK serien Exit. Jeg synes karakterene i serien var grusomme, men serien var god. Sånn er det med romanen til Vigdis Hlorth. Føy for en type Vigdis har Hjorth har fått frem i denne romanen. Samtidig kjenner jeg hans frustrasjon og klaustrofobi i ekteskapet han har gått inn i. Godt levert synes jeg romanen var.

Mer i et blogginnlegg her- link

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ibsen-NOR er et litterært prosjekt og er et samarbeid mellom Norge, Danmark og Sverige hvor tre forfattere har tolket hvert sitt Ibsen-stykke. Vår egen Vigdis Hjorth har skrevet sin egen versjon av Hedda Gabler og selv om jeg har noen innvendinger så er dette en god roman som både kan leses som en selvstendig roman men også opp mot originalen.

Les gjerne omtalen min her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethBjørg  FrøysaaDinaRolf IngemundsenAnjaReadninggirl20ingar hToveCecilieMerethe SolstadHedvigEivind  VaksvikHarald KRandiAsveinDolly DuckMarit HåverstadLaila StenbrendenKristin F. JørgensenStjernekastIda  Gaarden SortlandTone Maria JonassenEster SCathrine PedersenKristofferHilde VrangsagenGrete AastorpMartine (@martineleser)IngunnJMonica CarlsenIngunn SSimen "Boktimmy" IngemundsenAnne Berit GrønbechArne SjønnesenLena Risvik PaulsenLilleviBeathe SolbergEllen E. MartolTanteMamieNina Solås