Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Den en gang svært berømte Rushdie har tydeligvis gått av moten. Faktisk så fullstendig at jeg så langt er den eneste her inne som har den siste boka hans!

Sjøl om denne boka ikke har samme kvalitet som "Booker av Bookere" Midnattsbarn eller Sataniske vers har Rushdie fremdeles fortjent langt flere lesere. Jeg burde ha kjent mer til bl.a. New York, Bombay, romersk historie og gresk mytologi for å få fullt utbytte av denne boka, som i vanlig Rushdie-stil handler om mangt og mye. Men boka er god, og Rushdie har interessante (men kanskje ikke spesielt originale tanker) om bl.a. dagens amerikanske samfunn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren