Viser 1 til 10 av 11 omtaler

Det bygges enda opp til avrundigsbøkene. Og det har virkelig ikke dabbet av noe sted frem til nå. Elsker faktisk dette litterære universet og ser med glede og tristhet mot endelsen. Akkurat denne historien var viktig at var med, og kunne faktisk gått enda mer i dybden av stygghetene historiene den berører har bragt frem og med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje den beste av bøkene i serien "De Syv Søstre", men dette har jeg vel skrevet om de fleste i serien til Lucinda Riley, så da er de vel gode alle sammen da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Solsøsteren viste seg å være en god story, til tross for din del kritiske anmeldelser. Jeg koste meg skikkelig gjennom hele boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest hele serien om de syv søstrene, med unntak av den siste som knapt er kommet i salg. Denne var den minst gode. Jeg pleier og si at sånne bøker er eventyr for voksne, de er vanskelig og legge fra seg for hun er flink å bevare spenningen til slutten. Denne var imidlertid altfor masete, kunne halvert boken og fått bedre omtaler. Hun skriver boken som at leseren starter med denne. Verdt og få med seg, men skumles/hopp over mange av de første kapitlene hvis du har lest resten av bøkene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Endelig er det Electra sin tur, den sjette søsteren!

Electra jobber som modell og har i de andres bøker fremstått som ganske privat. I denne boka blir vi godt kjent med henne og hennes bakgrunn. Det kommer også tydeligere fram at hun sliter med både alkohol og narkotika.

Boka kommer i salg 06. januar. Gled dere!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en vakker bok om en av de syv søstrene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hverken denne eller den forrige bergtok like mye som de første, kanskje jeg begynner å bli for «vant» til dem? Allikevel - det er bøker til å kose seg med og slappe av til, det skal de ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den mins interessante av disse bøkene. Flere ganger tenkte jeg at denne boken må være skrevet av en annen forfatter enn de tidligere. Hun klarte ikke lage den samme stemningen her som i de øvrige bøkene. Denne er langtekkelig og til tider rett og slett kjedelig... Og altfor lang....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk historie, nok ein gong. Denne serien er kjempebra. Eg har aldri lest bøker så fort og med så mykje engasjement. Gler meg så veldig til å få lest siste boka og få alle dei siste trådene på plass. Venter spent på at den boka skal bli skrevet ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

marithcBerit RHilde H HelsethTone HKirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars MæhlumLailaNina SolåsLene Andresen