Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Kommet til ca side 80, og er allerede lei alle tall og sammenligninger, og det samme om og om igjen. Feks "skogbranner i usa har økt med 120% siden 1880 i hyppighet, og ødelagt områder 7 ganger så store som Danmark, og 8 av de 10 mest ødeleggende har skjedd etter år 2000, og den strøste har gjort like mange som bor i Lyon hjemløse. Med 4 graders global oppvarming vil de øke med ytterligere 350%" - du skjønner tegninga..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja da, dommedag kommer i mårra. Men boken presenterer alt vi allerede har hørt, og gir ikke vyer i retning av løsninger på ting. Elefanten i rommet; befolkningsvekst, er alt for dårlig berørt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RisRosOgKlagingNinaLibraritas vEvaMarianne MTorill Elisabeth RevheimHarald KStine_JKay NilsenTrygve JakobsenMaren Hjelle CurrieIdaBenteKarin BergKristine LouiseStåle HaverstadløkkenTom-Erik FallaEivind  VaksvikPer HellemReadninggirl20erlend kongsvollIngeborg Kristin LotheIngeborg GTone SundlandHeidi LBeathe SolbergCtinaPer-Andre RustenTanteMamieAlice NordliStine ImingenJulie StensethMartinMarteDolly DuckGrete AastorpKinecathyTove Obrestad Wøiensiljehusmor