Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Fornøyeleg, velskrive og handlar stort sett om oppveksten på bygda, kjærleiken og forholdet til foreldra. Karakterane er ikkje plaga nok til at det blir veldig djupt. I det store og heile framstår Levi Henriksen iallefall her som veldig tilgjengeleg og folkeleg. Novellene har klar handling og alltid ein tydeleg slutt der mellom anna eit bibelvers poengterer hovudbudskapen. Fornøyeleg. Skal eg lese meir Henriksen? Får sjå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det handlar om livet på bygda, om dei nære ting og om nære relasjonar. Om dagane som kom og dagane som gjekk. Om fødsel og død. Om kjærleik og lengsel. Om familie, barn og foreldre.
Dette er er ei kjempefin novellesamling som anbefalast på det varmaste.

Historiane er allmenngyldige og lesaren kan lett kjenna att både personar, kjensler og hendingar. Det sorgmuntre er som alltid til stades og det er (som vanleg frå denne forfattaren) hyppige referansar til rockemusikken og til pinsebevegelsen.

Meir på bloggen Boksnakk og Lesetips

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Stig TIngunn SPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMartePiippokattaAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenEgil Stangeland