Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Beskrivelsen på baksiden av boka virket veldig interessant, og de første hundre-og-noen sidene er spennende, interessante og fengende på alle måter. Så kommer det som er grunnlaget for hele historien, og jeg klarer ikke for mitt bare liv å fatte hvorfor hovedpersonene bestemmer seg for å holde funnet hemmelig (disse tre ordene står også på baksiden av boka, så jeg røper ingenting ved å si det). Det er ingenting i beskrivelsen av disse personene som tilsier at de skulle ta et sånt valg, og ingen "vanlige" mennesker ville gjort det samme valget. Derfor faller hele resten av boka og resten av historien rett i bakken, og det blir bare tåpelig og idiotisk.
Terningkast 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Erin og Mark planlegger et storslagent bryllup, men da Mark mister jobben må planene justeres. De velger likevel å dra på en luksuriøs bryllupsreise til den tropiske øya Bora Bora. En dag de er ute og dykker, finner de noe i vannet. Det funnet kommer til å forandre livene deres for alltid.

Her er nok en ny forfatter som slår til med en veldig god bok på første forsøk. Legg merke til denne spennende boka, og les den!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila