Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Fjerde bok om familien Winther i Trondheim.

Ellinor, enken etter Christian Winther, er meget ulik sin svigermor, Cecilia. Cecilia er sosietetskvinne og meget konservativ. En kvinne av hennes stand bør holde seg til brodering, litteratur og selskapeligheter. Ellinor er en handlekraftig og viljesterk kvinne, og nå som sørgeåret er omme, vil hun ikke sitte på stas lenger. Hun søker seg jobb, og det faller ikke i god jord hos svigerforeldrene.

Kristiania har opplevd et enormt krakk, og mange formuende familier har mistet alt. Fredrik Winther prøver å komme til bunns i familiekonsernets papirer, og der finnes overraskelser han ikke hadde forventet. Han er forlovet med Camilla Brandt, men han savner Emma som han ikke kan få. Så inntreffer katastrofen, og Fredrik blir bundet på hender og føtter.

Grei underholdning, men ganske forutsigbar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund