Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det er fantastisk når en fortelling får deg til å lure på hvor grensen mellom sannhet og virkelighet går. I denne er det så mye faglig snakk at jeg ikke aner hvor forfatteren går over til fantasi, men moro er det! Gleder meg til oppfølgeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig rart, veldig krevende, veldig ukjent og gøy! Jeg måtte innse at jeg ikke kunne prøve å forstå alt, jeg er jo slett ikke fysiker. Og det går helt fint. Fortellerstilen er også ukjent for meg, jeg har lest lite kinesisk litteratur, det kan ha noe å si. Men jeg liker det! Det tenkes enormt store tanker her, og det er jo spennende med «tenk om...?»!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor