Viser 1 til 8 av 8 omtaler

En utrolig vakker bok om livet, som fikk meg til å mimre, smile og gråte. En bok med bilder og tekst som rører hjertet. En perfekt gave.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg gråt jeg. <3 Dette var så inderlig vakkert

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nydelig nydelig nydelig! Om ikke denne havner i min egen fysiske bokhylle så er det veldig rart! Fantastiske illustrasjoner og lite, men nydelig tekst. Rett og slett en MÅ HA! Fant ikke noe passende bibliotek å putte denne i på lista mi, men den gikk rett i hjertet mitt...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bildene til Aisato får frem både latter og gråt. Teksten er nesten overflødig, men nok til å utløse følelsene som bildene vekker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vakker bok :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Selvom dette er en billedbok så fikk den tårene til å piple. Bildene er fantastiske og sammen med de enkle små linjene med tekst så blir det hele magisk!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg måtte gråte en skvett og åtteåringen sa «den var fin og følsom»

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Igjen har Lisa Aisato laget en fantastisk bok med de mest fantastiske illustrasjoner, denne gangen går hun gjennom et helt liv på knappe 200 sider og jeg lar meg stadig imponere over hvor dyktig hun er til å formidle. Anbefales på det aller stekeste! :-)

Les gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla