Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Kim har en liten pause i kafeteriaen på skolen hvor hun jobber, da en fremmed mann spør om å få sette seg ned. Han har noe overraskende å fortelle. Han tror at Kim er identisk med Sammy Went som ble bortført fra USA da hun var to år gammel, og på bildet han viser henne, ser hun at det er en stor likhet. Kim bestemmer seg for å finne ut om dette stemmer.

Etter det blir ting aldri som før. Kim blir kastet ut i et nett av løgner og befinner seg plutselig midt i en sekt med dødelige slanger.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kim lever et vanlig, kjedelig liv i Melbourne. Moren er død, men hun har stefaren og halvsøsteren med familie. Så dukker det opp en mann som påstår at han er broren hennes. I følge ham heter Kim Sammy, og forsvant fra hjemmet i Kentucky da hun var to år gammel. Kim tror vedkommende er sprø som en kjeks.
Nye opplysninger dukker opp, og Kim bestemmer seg for å reise til USA for å oppsøke sin biologiske familie. Det skal vise seg å bli litt av en opplevelse. Moren tilhører en pinsemenighet som kaller seg "Det indre lyset". De danser med giftige slanger, og det ligger flere lag med hemmeligheter begravd i småbyen, Manson. De kan være livsfarlige den dag i dag.
Spennende, mystisk og fengende krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa