Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En herlig blanding av fantasy og folkeeventyr. Eventyr-tropene gjør seg gjeldende, og det som virkelig er prikken over i-en i denne boken er stemningen disse bidrar til. Det er i bunn og grunn en lang eventyrfortelling som er varm, spennende og fantasifull, men med dette mer tradisjonsbunde folkeeventyrpreget. Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantasy bygd på russisk mytologi er fascinerende greier! Likte nok Uprooted av samme forfatter hakket bedre, men det er mye pent å si om denne også. Liker karakterene og miljøene og kanskje spesielt hvordan de ulike parallellfortellingene veves sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil