Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg likte veldig godt "greia" (magisk realisme og norrøn mytologi), men personlig synes jeg det ble litt mye "kaos" mot slutten av boken. Dette handler nok litt om at jeg elsket tempoet og stemningen i starten av boken, og således at siste tredjedel føltes som et vel brått temposkifte.
Alt i alt en fin bok som jeg koste meg med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har holdt mye på med norrøn mytologi som historieforteller og koste meg stort med å gjette på dyr og guder underveis. Historien var vill og frodig, og rørende på slutten. Jeg ble glad i dyrene og karakterene. Jeg er nysgjerrig på hvordan boka er for folk som ikke kjenner så mye til mytologien, og hvordan den oppleves av målgruppen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Strålende idé og utgangspunkt, men selve historiefortellingen var ikke etter min smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila