Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Wow! Boka handler om Ingrid og Andreas, Ingrid går mot russetid og russebuss, mens Andreas er året eldre og har nettopp tatt lappen. De har vært sammen i to år (?), men det er ikke alltid så enkelt. Evelina, Ingrids bestevenninne, synes Andreas er en dust, Ingrid forsvarer ham alltid, men innerst inne... Andreas er veldig sjalu og legger skylden på alt for Ingrid, Ingrid på sin side kan være hissig og provoserende og tar alltid på seg skylden når de har kranglet.

Boka er delt opp slik at vi får annethvert kapittel fra Ingrids og Andreas sitt ståsted, ikke i jeg-form, men i tredje-person og det passet meg godt. Handlingen i boka er lagt til en eneste dag og jeg synes det var mye tomprat i begynnelsen, men jeg skal love at det tok av etterhvert! Den lå an til en firer hos meg, men det økte tempoet og slutten gjorde at den gikk opp til en femmer. For ungdomsskolen og enda litt høyere opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende, realistisk og viktig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"I morgen" er en ungdomsroman om en heller mørk og destruktiv kjærlighet. En medrivende og lærerrik fortelling om Ingrid på 17 som har vært sammen med Andreas på 18 i 2 år. Hun oppdager at hun ikke lenger er stormforelsket i ham, det har skjedd mye i forholdet deres og slett ikke alt burde ha skjedd. En godt skrevet og ikke minst viktig bok. Anbefales!

Les gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Hanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteEllen E. MartolTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNina