Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Vi blir tatt med på en reise til L.A med Linnea og hennes kjæreste.Linnea skriver ærlig som alltid, om det å fortsatt lete etter seg selv. Det er brutalt ærlig, samtidig som man får litt vondt av både henne selv og kjæresten, som tross alt gjør så godt han kan med en kjæreste som har såpass mange utfordringer med mat og livet pga spiseforstyrrelsen.Og ja, jeg begynte etterhvert å bli veldig spent på om hun faktisk fikk møte Britney.Det var mange Britney fun-facts som jeg ikke var llar over før jeg leste denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har vært veldig fan av de tidligere bøkene til Linnea. Denne var annerledes, men allikevel en bok jeg måtte lese ferdig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hovedpersonen er 28 år, men føler seg ikke voksen. Kanskje prøver hun ikke så hardt å bli det heller? Hun er redd og bekymrer seg for mye, men finner en slags trøst i sin barndomsheltinne Britney Spears. Hva skjer når hun oppdager at hun kanskje er gravid? Jo, hun tar opp jakten på Britney med beundringsverdig besluttsomhet. Men hva ønsker hun egentlig å oppnå?

Hovedpersonen virker selvopptatt og overfladisk. Veldig opphengt i mat og utseende. Noe som er både slitsomt og destruktivt. Og hun sliter med å fylle livet med mening. Det er litt vanskelig å sympatisere med henne, men samtidig kan jeg forstå henne. Mange "unge voksne" vil nok kjenne seg igjen i deler av temaene som tas opp. Og selv om det høres veldig dystert ut, så har boken en humoristisk tone. litt sånn svart, pessimistisk humor!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen