Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Ivana har ikke livet helt på stell. Hun drømmer om å komme inn på teaterhøgskolen, men kom ikke inn sist hun prøvde. I tillegg er hun fortsatt deppa over bruddet med kjæresten, Elias. Plutselig får hun en mystisk telefon fra ei som heter Kaja. Ivana får i oppdrag å få Kajas forlovedes elskerinne til å avslutte affæren. Ei morsom, lettlest og underholdende bok. Sterk firer, svak femmer. Jeg leste den ut på to dager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kost meg skikkelig med "Smilefjes. Tommel opp. Regnbue." Av Victoria Durnak. Den handler om Ivana som spionerer på Sunniva. Det er et oppdrag hun har fått av Kaja fordi forloveden hennes er utro med Sunniva. Handlingen (som ofte utspiller seg på treningssenteret) er original og overraskende. Ivana observerer folk og legger merke til små morsomme situasjoner og detaljer. Hun har noen moralske kvaler etter hvert som hun liker Sunniva bedre og bedre.. Les og finn ut hvordan det går! Det er referanser til musikk, stalking på instagram, googling av diverse dilemmaer, og meningsløs tidsfordriv på YouTube. Tror litt unge voksne lesere vil like humoren! Det gjorde i alle fall jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I de tre romanene jeg har lest av Victoria Durnak har hun skrevet om menneskelige relasjoner og gjerne om folk som på en eller annen måte "sliter" litt mer tilhørighet på ulike vis. Det gjør hun denne gangen også, men hun er noe mer leken i denne nye romanen og har blandet inn litt spionasje. Både denne og andre romaner av forfatteren anbefales!

Hele omtalen min kan leses her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia