Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Spennende, men ikke ei selvstendig bok: for å få noe utbytte av den, må man ha lest den forrige boka i serien; og det er mange tråder som fortsat henger løst i slutten slik at man må lese videre i neste bok. Joda, kommer til å lese neste også (X måter å dø på) med håp om at flere av historiene avsluttes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skuffende, etter min mening har det bare gått nedover siden første Ahnhem

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser denne nå og klarer nesten ikke legge den fra meg. Ble litt skuffet over forrige bok av Ahnem men nå er han så til de grader tilbake. Dette er en pageturner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er det for mange løse tråder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bøkene om Fabian Risk har vært av litt ujevn kvalitet, men denne gangen synes jeg boken fenget. Passer dose spenning og litt familierelasjoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren