Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Vi vet hva som skal skje, og det var det som drev meg til å lese ut boka på et par dager. Jeg var så nysgjerrig på hva som fikk barnevakten til å tippe over så leste den ut fort, men jeg synes ikke oppbyggingen var bra nok, men helt grei underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Myriam og Paul har begge gode jobber. De vil ha tid til venner og barn, og ansetter dagmammaen Louise. Hun er helt perfekt, passer barna, kjøper og lager mat og tar seg av husarbeid. Men bak den perfekte fasaden har Louise helt andre sider, sider man ikke vil at en dagmamma skal ha.

Spennende bok, men også en merkelig bok er min konklusjon.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne skuffet veldig, den startet ganske bra og så ble det i grunnen bare tamt og intetsigende. Skjønner ikke hvorfor denne har fått så gode omtaler. Ikke kom jeg under huden på personene heller, kjapt lest og fort glemt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Forfatteren er en utrolig interessant og tøff dame, hørte henne på Litteraturdagene på Lillehammer. Men for meg er forfatteren mer interessant enn romanen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Besettande fortelling! Sjølv om vi veit kva som skjer, klarer forfattaren å halde oss i ande: Kvifor skjer dette? Kva er det med Louise? Vi får vite mykje om det klassedelte franske samfunnet mellom linjene her, tankevekkande. Ei bok som sit i lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er min omtale av Vuggesang. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Myriam og Paul bor i en knøttliten leilighet i Paris. Myriam sluttet å jobbe som advokat da først Mila, og deretter Adam ble født. Men ettersom tiden går, lengter hun tilbake til arbeidslivet. De søker etter dagmamma til barna, og Louise er som en gave sendt fra oven. Barna elsker henne instinktivt, og hun holder sånn orden hos dem, at Myriam og Paul ikke skjønner hvordan de skal klare seg uten henne. Louise handler, vasker, passer barna, og lager fantastisk mat. Uten at de merker det, får Louise mer og mer makt over livene deres. De mørke sidene til Louise ser de ikke noe til før det er for sent...

Psykologisk thriller som starter med slutten, og man «tvinges» til å lese videre for å prøve å forstå hvordan tragedien kunne inntreffe. Den kryper under huden, og blir der. Fascinerende og frastøtende på en gang!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMartePiippokattaAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenEgil StangelandAlice NordliTine Victoria