Viser 1 til 10 av 24 omtaler

Flere som anbefalte denne. Hm, for store forhåpninger?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Igjen en oppskrytt bok etter min mening. Synes den ble både lang og til dels kjedelig. Ikke spesielt troverdig heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vil på ingen måte kategorisere denne som en thriller, men den var spennende nok til at jeg ville fortsette å lese. Det var kun de siste sidene, avsløringen, som dro boka ned, men til gjengjeld dro de den skikkelig ned. For meg ble løsningen dum istedenfor spennende. Allikevel gir jeg den terningkast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Virkelig godt skrevet thriller med reflekterte og interessante tanker fra hovedkarakterene. Spennende og fengende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff, dette var dårlig. Umulig å ha tiltro til hovedpersonen som terapeut (refererer stadig tilbake til egen erfaring som pasient, noe som ser ut til å være den enste erfaringen han har med terapi. Resten av teamet på klinikken er også lite troverdige). Hadde det ikke vært for at jeg misliker å gi opp bøker jeg har begynt på, hadde jeg lagt den vekk ganske tidlig. Spenningen tar seg noe opp rundt halvveis, og den er i det minste lettlest, så jeg fortsatte. En uventet vri mot slutten fikk meg til å tenke at boka likevel kan holde mål, men selv dette skusles vekk i pjatt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Noen ganger har man store forventninger pga gode omtaler og terningkast, og denne boken så jeg frem til. Men den falt helt i gjennom, jeg fant den både kjedelig og langtekkelig. Spenningen alle skriver om var heller ikke der. Men nå har jeg da i alle fall lest den.....

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Spennende hele veien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Endelig en bok som kunne konkurrere med tven! 🤩 Egentlig skulle jeg hurtiglese denne (#lesersørvis) men den var så spennende fra starten at jeg bare fortsatte å lese. Jeg som trodde jeg ikke likte krim!

Alicia drepte mannen sin, og siden sa hun aldri ett ord. Etter seks år dukker det opp en stilling på det psykiatriske sykehuset Alicia bor på. Psykoterapauten Theo tror han kan få Alicia til å snakke, og søker på stillingen. Samtidig som vi følger Theo, får vi innblikk i Alicia dagbok som hun skrev før hendelsen fant sted.

Psykologi, mysterier, interessante og mistenkelige karakterer. Drivende spennende fra begynnelse til slutt!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette er dårlig, skuffende - kunne vært bra, men språk, struktur og samt platte og lettvinte vendinger blir dette svært lite interessant, rett og slett en dårlig spenningsroman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alicia er en begavet maler som blir dømt til psykiatrisk behandling etter å ha skutt sin mann. Etter handlingen er hun helt taus, sier ikke et ord til noen om det som har skjedd. Psykoterapeuten Theo Faber begynner på institusjonen Alicia er innlagt på og han har et inderlig ønske om å få henne til å begynne å snakke igjen. Spesielt om det som skjedde når hun avfyrte fem skudd i ansiktet til sin mann.
Alt er ikke bestandig som man tror...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartin