Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Litt usikker på om jeg skulle kategorisere denne som krim eller drama, men jeg endte på drama. Absolutt et spennende tema rundt en reell problemstilling, hvem er egentlig de som skjuler seg bak en profil på et sosialt medie? Men jeg synes boka blir for lett og usannsynlig, jeg tror liksom ikke på hverken historien eller løsningen.
Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Venneforespørsel på Facebook er et aktuelt tema. Selv får jeg stadig forespørsler fra ukjente som jeg ser på som spam. Men hva hadde du tenkt om du plutselig fikk en forespørsel fra en som har vært død i 25 år? Hovedpersonen i denne boka, Louise opplever dette da hun får en venneforespørsel fra Maria. Problemet er at Maria sist ble sett for 25 år siden på en avslutningsfest på skolen. Alle tror at hun døde den dagen.

Spennende bok, muligens en ungdomsroman - men fin underholdning i påskesola.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forferdelig langdryg bok med svært lite spenning før side 250. Lovnaden om et skarpt plott og en fantastisk vri er ren løgn, det er svært forutsigbart det hele. Angrer på at jeg brukte penger på denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne thrilleren blir mørkere og mørkere i en skikkelig fin spenningskurve. Jeg synes mange ganger det tar så lang tid før thrillere blir skikkelig skumle. Langt inn i historien, mener jeg. Men det gjelder ikke Venneforespørsel, her kan du kjenne det går kaldt nedover ryggen ganske fort.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet egentlig ikke om jeg noen gang fikk helt taket på denne, for meg vekslet den veldig mellom å være spennende og langdryg og litt kjedelig. Allikevel var det noe som gjorde at jeg måtte fortsette og da slutten kom ble det endelig skikkelig fart i boka! En overraskende slutt, kan man trygt si! Takket være slutten kom den opp på en femmer for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Særdeles langdrøy. Klarte å komme meg igjennom ved å hoppe over alle kapitlene som var tilbakeblikk. Da gikk det an å lese med et minimum av spenning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Wenche BrohaugReadninggirl20EvaAnn ChristinJulie StensethAnneWangTor Arne DahlRufsetufsaWenche VargasTine SundalEster Singar hJane Foss HaugenHildaTatiana WesserlingDolly DuckVigdis VoldAlice NordliIvar SandHilde Merete GjessingEivind  VaksvikMarianne MKarin BergHarald AndersenHeidi Nicoline ErtnæsSiljeVersionMarianneSivMarit HøvdeTralteSynneRandi Annie FramnesTonje-Elisabeth StørkersenJakobmgealpakkaGroBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenAnniken Røil