Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Skuffende. Begynte bra, men ble raskt veldig lite troverdig. Jeg hørte den ferdig, men lurte mange ganger underveis på hvorfor jeg ikke bare la den bort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fengslende pageturner som starter nydelig og forsiktig og fortsetter med livets harde vilkår og tøffe opplevelser. Handlingen starter på en liten øy i Stillehavet, reiser rundt i verden for så å ende opp i det sørlige Stillehavet igjen. Jeg ønsker meg en fortsettelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Endelig en ny bok fra Liza Marklund. Dette er en spennende kjærlighetsroman, og denne gangen har hun gått bort fra Annika Bengtsson-figuren. Hovedpersonen som presenteres er Kiona, en perledykker i det sørlige Stillehavet.

Kos deg med boka!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOle