Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Forrykende spenning fra første til siste side! Sannsynligvis Tom egelands beste hittil

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En trikk blir kapret i Oslo sentrum. For gislene og politiet enter et åndeløst mareritt. Med politiet på hjul kjører trikken rundt i byen en stekende het juli-ettermiddag. Ingen vet hva som foregår bak de tildekkede vinduene.

Kjempebra bok. Intens spennende krim på en annen måte enn de bøkene jeg vanligvis leser.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei topp krimbok. Dette er ei bok det er utrulig vanskeleg å legge frå seg når du fyrst har byrja på boka. Boka er spennande frå byrjing til slutt. Du sit med hjarte i halsen når du les boka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En glovarm julidag i Oslo, blir 19-trikken kapret av bevæpnede menn. En ung jente, blir tatt ut av trikken, ført inn i en SUV, og kjørt bort. Ti av passasjerene blir tatt som gisler, resten blir kastet av. Deretter fortsetter trikken på ruten rundt i Oslos gater. Trikkens vinduer blir dekket til og et IS-flagg blir hengt opp i bakruta.
En mann som står og venter på trikken, hører om kapringen, og skjønner hva det hele dreier seg om, mens politiet og gislene ikke aner hva terroristene vil.
Minutt for minutt følger vi trikkens ferd, politiets etterforskning, journalistenes jakt på nyheter og politikernes dilemma.

Fengende fra første side! Twisten på slutten er helt nydelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En litt annerledes krim/kaprings drama.
Spennende nok, men Ikke av det mest nervepirrende jeg har lest. Det skyldes vel kanskje mest at det for min del glapp litt med troverdigheten etter hvert. Og, etter hvert, ble deler av historien litt forutsigbar.
Mye luft mellom linjene i denne boka så det ble likevel en "page turner", i dobbel forstand.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren