Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg ser at omtalen min av Fuglekikkeren har forsvunnet, den ble jeg skuffet over fordi det ble langtekkelig og lite spenning. Salt Lane startet bra, men igjen skortet det på spenning og til slutt vil man bare bli ferdig med boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var skeptisk til denne da jeg etter å ha lest den første oppdaget at det ikke var William South, men Alex Cupidi som var hovedpersonen, følte at hun var mer som en plagsom biperson i "Fuglekikkeren". Men her var det spenning fra første side og jeg brukte ikke lang tid på denne - forrykende spenning og full rulle fra start til slutt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Andre bok om politietterforsker Alexandra Cupidi.

En nordafrikansk mann med ukjent identitet, blir funnet død i en kum full av kumøkk. Bonden, som eier gården, påstår at lokket har vært forsvarlig lukket. Det må være mord; ingen ulykke.
En middelaldrende dame blir funnet død i en av de mange kanalene på marsklandet. De finner etterhvert ut hvem hun er, men Cupidi aner ugler i mosen.
Samtidig sliter Cupidi med å tilpasse seg sosialt, og en grinete tenåringsdatter, gjør ikke akkurat privatlivet enkelt.

Nok en vellykket bok fra Shaw. God krim for hvermansen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En velskrevet og godt komponert krimbok som både er spennende og medrivende.
Dette er første bok i serien om overbetjent Alexandra Cupidi som vi ble kjent med i Fuglekikkeren av samme forfatter.

Hele omtalen min her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  Haugen