Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken ser gammeldags ut på forsiden synes jeg og ikke spesielt appellerende egentlig. Allikevel tok jeg den med til lunsjen og den overrasket veldig gledelig! Dette er en nydelig historie om Lill-Gottfrid og farfar som ligger på sykehuset. Farfar har brukket lårhalsen og har blitt sur og vanskelig på sine gamle dager. Pappa synes det er et ork å besøke ham og mener at farfar banner og snakker så stygt at det ikke passer seg å ta med Lill-Gottfrid heller.

Lill-Gottfrid derimot, forstår farfar godt og sammen planlegger de to å rømme! En nydelig og litt trist historie utspiller seg rundt hvordan de to får med seg bakergutten Adam, som egentlig heter Ronny, med på det hele. Denne gikk rett i hjertet på meg og er, etter min mening, en liten perle av en barnebok! Men jeg synes den hadde fortjent et annet cover rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje SivertsenLillevi