Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Terje Bjøranger "Business"
En mann kommer inn i en blomsterbutikk på Aker Brygge. Han drar fram en pistol og skyter kvinnen som ekspederer. Mannen legger igjen fingeravtrykket sitt og vinker til overvåkningskameraet før han forsvinner. Likevel greier ikke politiet å identifisere morderen. For politietterforsker Charlie Robertsen blir dette en reise inn i en mørk verden der menneskehandel er «big business», men hvem står bak og hvordan kan de komme unna uten å sette spor etter seg?

Dette er den andre boken om politietterforsker Charlie Robertsen. Jeg likte den forrige boka godt, så det var med høye forventninger jeg startet lesingen. Nok en gang tar forfatteren oss med inn i en mørk verden de fleste av oss ikke kjenner, og viser oss hvilke forhold noen mennesker der lever under. Dette er ting han har jobbet nært med via jobben sin som politi - nå i Kripos - og det merkes at han vet hva han skriver om. Det er troverdig politiarbeid som beskrives, ispedd både humor og det litt røffe språket politiet bruker seg imellom. Handlingen i boka er om menneskesmugling, tvangsekteskap og overgrep mot barn, likevel er det fortalt på en måte som ikke blir for brutalt lese.
Det er spenning boka igjennom, og jeg anbefaler den videre. Det tok litt tid før kom i gang den, men etter hvert ble den vond å legge fra seg. Ei god bok, med troverdig og realistisk politiarbeid, samt et bra plott. Ta gjerne og les "Barcode" først, dersom du liker å følge hovedpersonens liv, men det er ikke nødvendig for å få glede av handlingen.
Terningkast 5-

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min omtale av Business. Linken fører til min bokblogg. https://wp.me/p6e3JV-Va

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Rita KathrineKristinMargrethe  HaugenEvinaSigrid NygaardHarald KTonesen81ToveCathrine Marie HansenEllen E. MartolØyvind BjørnerudJulie StensethDinaReadninggirl20LesevimsaMarteStineMonica CarlsenAnita NessEivind  VaksvikAnne Berit GrønbechKjell PLabbelineChrissieEmil ChristiansenMonaBLVibekeFru GranSigmundIngvild SKjartanKaramasov11Libraritas vGroAndreas BurøIdaLogikaDanielBabynemiKristine Louise