Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Topp underholdning! Ni mennesker, 10 dager på et spahotell. Boken veksler mellom karakterene, noe som gir boken godt driv. Gjestene oppsøkte spahotellet av vidt forskjellige grunner, og vi får gradvis mer innsikt i livene deres. Det er også underholdene å lese hvordan karakterene dømmer hverandre, og justerer førsteinntrykket etterhvert som de blir kjent. Spesielt interessant er den karismatiske Masha som driver hotellet med store visjoner for hvor livsendrende og utviklende deres ukonvensjonelle metoder kan være for gjestene.. Ikke så mye krim, men veldig spennende og underholdende! Og tempoet tar seg veldig opp på slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Ni vilt fremmede av Liane Moriarty. Boka er kjøpt i bokkhandel

Frances oppdager tilfeldigvis en reklame for et spahotell som reklamerer med 'total forvandling av kropp og sjel på et eksklusivt 10 dagers opphold. Før hun får tenkt seg om har hun trykket på bestill. Frances drømmer om varme kilder og yoga. Sammen med ni andre kommer hun spent fram, men det skal vise seg at kursopplegget er meget spesielt.

Dette er på ingen måte den beste boka som jeg har lest, men den var likevel ok lesestoff - så får det heller være at den ikke var spesielt spennende og ikke særlig realistisk.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline