Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Rikka og Lise er bestevenninner, men alt forandrer seg den høsten da Lise plutselig blir forelsket. For Rikka er ikke forelsket. Definitivt ikke.
Hun har mer enn nok med en pappa som bor i en annen by, småsøsken og steforeldre, og en ny gutt i nabohuset.

Lisa spør Rikka om hun kan spørre om Tom om han vil vil bli sammen med Lise, Rikka har ikke lyst til det.
Men- når hun likevel skal spørre, står mora til Tom i døråpningen, og spør Rikka om hun vil være med å bade. Rikka klarer ikke å si noe annet enn ja, så da blir hun med på badetur med Tom.

Rikka tar et valg som bare blir galt, og Lise blir sint på henne, uten at Rikka får forklart hva som egentlig skjedde… Lise blir så sur at de blir uvenner. – Og med denne misforståelsen er det ikke så greit å være Rikka lenger, uten bestevenninnen sin.

En liten trøst er at det flytter en ny gutt inn i nabohuset til Rikka, som heter Jimmy. Rikka og Jimmy blir etter hvert venner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin og lettlest bok og hvordan det er å være skilsmissebarn, krangle med bestevennen, at noen prøver å tvinge en til å gjøre ting en ikke vil og at foreldre noen ganger ikke skjønner en dritt. Og ja - jeg grein på slutten av boka...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tove 10 år ville ha elska denne, og lese den omatt og omatt! Tove 45 år liker den òg veldig godt. Grein fleire gonger. Det plar vere eit kvalitetsteikn. Det ville nok ikkje Tove 10 år ha gjort, men Tove 45 år er jo langt meir lettrørt. Det dei to har til felles, er at det bare er bøker dei liker ekstra godt som vert sett i eiga bokhylle. Tove 10 år ville ha sett boka mellom "Anne + Jørgen = sant" og "Ronja Røverdatter". Dei to bøkene har Tove 45 år forlengst pakka bort (men på ingen måte kasta). Ho har i staden sett henne mellom "Saman er ein mindre aleine" og "Tung tids tale". Det er definitivt eit kvalitetsteikn. Om du er 10 eller 45 eller noko heilt anna: Få med deg Rikka!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsensiljehusmorInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. Furberg