Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boken handler om Isabel som har vokst opp i en dysfunksjonell familie og som blir sviktet av barnevernet opp til flere ganger. Det er virkelig tøft gjort og dele denne historien med omverden. Jeg syns historien var vond å lese, men boken bærer preg av mye muntlig språk. Jeg syns ikke redakaktøren har gjort en god nok jobb i formidlingen av Isabell sin historie desverre og derfor får den «bare» 3 stjerner av meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Årets første ferdigleste bok. Hadde aldri hørt om henne før jeg leste boka. En viktig bok og en viktig historie kommer frem i lyset.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek