Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne nydelige romanen handler om Annabelle som lider av PSTD etter en traumatisk hendelse. Historien handler om å få hjertet sitt knust på utallige måter, men den handler like mye om å reise seg opp og ta livet tilbake. Annabelle bestemmer seg for å løpe fra Seattle til Washington DC, hun tror selv at det er hun som er skyld i tragedien, selv om alle forteller henne at det ikke var hennes feil. Uansett hvor hardt hun prøver kan hun ikke løpe fra det som skjedde, eller personen som hun kaller «tyven». Underveis blir Annabelle en ufrivillig talsperson for saken.

Boken er bygget opp på en måte som ikke gjør den forutsigbar og kjedelig. Den er bygget opp slik at vi blir opplyst gradvis underveis, dermed ønsker man å fortsette å lese. Som leser blir handlingen så viktig at man glemmer å gjette seg til hva som kommer videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annabelle løper mange mil om dagen. Hun skal løpe tvers over USA. Hun har opplevd noe grusomt, og vi får vite litt etter litt samtidig som vi er med på den lange beinharde reisen. Bearbeider hun minnene? Prøver hun å løpe fra dem? En sterk og medrivende historie om en ung jente som føler skyld og skam for noe hun ikke skal ta ansvaret for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

William BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunilla