Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Litt spennende på slutten, eller ganske kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får mer og mer sanen for Camilla Grebe, og denne boken var både original og spennende. Liker bøker som overrasker og kommer med en vri underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kjempespennende psykologisk krimbok som hvor handlingen tar en annen vei enn man først ser for seg. Denne MÅ du lese!

Attenårige Samuel krangler med moren og får samtidig problemer med en narkotikalanger. Han må derfor dra hjemmefra. Etterhvert får han jobb hos en dame med en funksjonshemmet sønn. Der blir ting litt annerledes enn han hadde trodd.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så ikke tegnene med en gang. Så da boken snur kom det som en overraskelse på meg. Men jeg liker sånne overraskelser. Denne boken blir til et mørkt og grusomt sted som en ikke kan klare å holde ut. Jeg likte den som en triller selv om jeg foretrekker at thrillere er mørke gjennom mesteparten av historien og ikke bare mot slutten. Denne har høyt spenningsnivå fra begynnelsen og det dekker opp for manglende mørke.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samuel er 18 år. Han bor sammen med moren, og har droppet ut av skolen. Moren er både skuffet og oppgitt over ham. Da hun finner en pakke med narkotika på rommet hans, kaster hun ham ut. Narkotikaen havner i søppelbilen, og Samuel på flykte. Han havner i den svenske skjærgården, og får jobb som personlig assistent for en hjerneskadd gutt.

Kriminalinspektør Manfred Olsson har fått to drapssaker å bryne seg på. Det dreier seg om narkotikahandel. I tillegg har Manfred en personlig tragedie han må hanskes med.

Oppholdet i den svenske skjærgården tar en forferdelig vending, og da kriminalinspektør Manfred Olsson, kommer over Samuel, må han kontakte adferdsforsker Hanne for å løse saken.

Fengende krim fra prisbelønt forfatter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila