Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Hørt som lydbok. Klarte ikke helt å engasjere meg i denne boka selv om alt lå til rette for en meget god historie. Det var noe ved samspillet mellom karakterene som ikke virket helt troverdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende og engasjerende historie om familierelasjoner og moralske dilemmaer. Vekslingen mellom fortid og nåtid gir dynamikk i historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor godt kjenner man egentlig sin egen familie, er noe man kan reflektere over når man leser denne boka.

Adam er prest og Ulrika er jurist. Sammen har de datteren Stella på 19 år. De er tilsynelatende en helt vanlig familie - helt til de får en telefon om at Stella er anklaget for mord og er i varetekt. Hva har egentlig skjedd?

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Intens psykologisk triller, som er lett å leve seg inn i. Løsningen kommer i den siste setningen! Forholdet mellom medlemmene i den lille familien - hvor vanskelig det kan være å se hverandre - er godt formidlet. Far, datter og mor forteller hver sin historie. Historiene veksler mellom nåtid og fortid. Dette er etter min mening et godt grep som gjør det vanskelig å legge boken fra seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil