Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Lahlum er flink med ord, ikke noe tvil om det. God historie, men kanskje litt vel detaljorientert. Får en liten minus for at den ble litt langdryg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke alltid like vellykka å plukke med seg bøker fra "billigkasser" sånn i forbifarten. Men det gjorde jeg altså. Har aldri lest noe av Lahlum før, så jeg tenkte det kunne passe med et nytt krimbekjentskap. Nå skjønte jeg etter hvert at dette var den siste i en serie om et ganske spesielt "radarpar", og at jeg dermed mangla en god del bakgrunnsinformasjon. Om jeg hadde starta med den første boka i serien, hadde jeg kanskje fått et bedre inntrykk av Lahlum som krimforfatter. Kanskje.

Som førstegangsleser opplevde jeg forfatteren som langdryg, ordrik og ekstremt detaljorientert. At historien dreier seg om å oppklare tre forbrytelser, som alle skal vurderes og repeteres fra alle mulige synsvinkler, gjør ikke saken bedre. Det tok ikke lang tid før jeg begynte å kjede meg, men jeg kom i mål til slutt. Trenger ikke lese mer Lahlum-krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min omtale av Isbjørngåten. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

rågod men nå synes jeg Patricia snart må få seg et liv Hun har jo ressurser til så mye mer enn å være en intelligent robot for K2 Dtville gi enda mer dybde og spenning om hiun fikk flere interesser -også menn

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Omtalt i min bokblogg, klikk på lenken:
http://reidarsbok.blogspot.com/2018/08/isbjrngaten-hans-olav-lahlum.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila