Viser 1 til 10 av 15 omtaler

Anderledes og underholdende krimroman

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velskrevet og spennende bok. Et pluss for slutten, både overraskende og troverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nesten en innertier og jeg håper det kommer mer fra denne forfatteren. Kjente et snev av irritasjon når jeg oppdaget at annethvert kapittel var på nynorsk, men det glemte jeg raskt. Dette var en knallbra bok, god story og godt språk, må innrømme at nynorsken var med på å gi det lille ekstra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig spesiell krim, ikke for dem som er ute etter heseblesende spenning. Men den nerven som ligger der ... Jeg har spesielt sansen for de ulike fortellerstammene, og at de både har personlig språk og ulik målform. Jeg likte boka kjempegodt, gleder meg til hennes nye!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En svært god thriller. Har noen få kjedelige partier i begynnelsen når det bare var snakk om jobb, men når jeg kom inn i det ser jeg meningen med det, og dette var virkelig en pageturner. Ja, en svært bra roman av det psykologiske slaget, med en twist - helt klart på høyde med de utenlandske thrillerne jeg har lest av dette slaget som "piken på toget" og "ut i vannet".
Leser gjerne mer av Ruth LIllegraven - hun må gjerne komme med flere romaner :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Clara er fra vestlandet, Haavard fra beste vestkant i Oslo. Hun er jurist med toppjobb i Justisdepartementet, han er barnelege ved Ullevål. Det er nydelig, varm sommer i Oslo, men med kort mellomrom, rystes hovedstaden av to kaldblodige mord. Begge mordene får konsekvenser for ekteparet, og familielivet risikerer å havarere.

Historien veksler mellom nynorsk og bokmål, alt etter hvilken person som forteller. Godt driv, med en uventet twist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er enda en psykologisk thriller hvor ting er helt annerledes enn man tror. Sånne bøker liker jeg godt.

Møt Clara og Haavard, et vellykket ektepar i en arvet villa på Oslo Vest. Han er lege fra en gammel Oslo-familie. Hun er den ambisiøse outsideren fra Vestlandet som har fått toppjobb i Justisdepartementet. Nå rystes Oslo av to drap.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lettlest og forutsigbar. Jeg er personlig ikke begeistret over kombinasjonen av nynorsk og bokmål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne ble for stillestående og forvirrende for meg. Etter 150 sider var det fremdeles ikke det spor av spenning og i tillegg synes jeg det blir bare forvirrende når de ulike fortellerstemmene veksler mellom nynorsk og bokmål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R