Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne har jeg hatt liggende en stund og hadde nesten glemt hvor bra Chris Tvedts bøker er. Den gikk virkelig unna i en fei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest noe av den andre serien til Chris Tvedt, denne ble med hjem i all hast og det er jeg glad for! Dette er nr. 7 i rekken av bøker om Mikael Brenne og jeg gleder meg til å lese de 6 første!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tvedts kriminalromaner er intelligente og spennende. De gir ikke alle svarene før helt i slutten, så man blir utfordret på å selv prøve å finne morderen. Brenne er en lidenskapelig etterforsker og vil gjerne finne svarene på egenhånd. Så det går ut over de nærmeste rundt han. Når han har en sak så er det saken som betyr noe. Spesielt når det er en sak som ikke er det den fremstår å være.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen