Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Grei krim, men langtekkelig og uten spenning. Midt på treet bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Det de døde vet» er en spennende og velskrevet krim. Reiersgård skriver godt og fengende, man er nødt til å lese videre for å vite mer. En krim jeg anbefaler sterkt. Boka har fått urettferdig lite oppmerksomhet. Håper forfatteren vil komme med flere bøker i samme sjanger, jeg kjøper definitivt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka skuffer ikke på noen måte.

Legen Tom Ross melder sin kone Marion savnet mens de besøker hennes barndomsvenn i Spania. Han er misfornøyd med det spanske politiets etterforskning og reiser hjem til Lier for å få norsk politi på saken.

Ekteparet trengte å reise bort etter at deres sønn ble funnet død i russedrakten på 17. mai tidligere samme år. Under etterforskningen finner politietterforsker Bitte Røed raskt ut at sønnen ikke døde en naturlig død. Og når politiet oppdager at paret også tidligere har mistet et barn, i noe som synes som krybbedød, vekkes mistenksomheten mot foreldrene.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Marit Reiersgård "Det de døde vet"
Legen Tom Ross melder sin kone savnet under et besøk hos hennes barndomsvenn i Spania. Han er misfornøyd med spanske politiets sin håndtering av saken å reiser hjem for å få hjelp av norsk politi. Ekteparet trengte å reise vekk etter de mistet sin sønn under russefeiringen tidligere i år. I løpet av etterforskningen finner politietterforsker Bitte Røed at sønnen ikke døde en naturlig død som først antatt. Paret har også mistet et barn i krybbedød tidligere Ross er lammet av sorg trør Marions barndomsvenn støttende til . Men later til at begge har noe å skjule. Bittes etterforskning bringer henne inn på et famillie drama hvor hun frykter for Marions liv. Ei bok jeg anbefaler sterkt her får du krim å poesi i boka å avslutningen som gjør at bare har lyst at meste bok må komme fort. Dette hva ein pagetuner

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var ikke så veldig begeistret for den andre fortellerstemmen her, synes ikke den gjorde seg i forhold til resten av fortellingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin