Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det eneste som taler til fordel for denne boken, er at forfatteren blottlegger livet sitt. Men hun blottlegger jo altfor mye, ikke minst alle andre rundt seg uten noen form for kritisk eller etisk sans. I tillegg fortelles historien på en lite fengende måte, med et platt og enkelt språk. Det er jo faktisk som en blogg i bokform, og da en dårlig blogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen stor leseopplevelse, men en sår, ekte og god bok for å forstå seg på. Verden er ikke svart/hvit for noen og alle kjemper en kamp vi ikke vet noeting om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen