Viser 1 til 3 av 3 omtaler

18 år gamle Weifa møter tilfeldig igjen ei venninne fra videregående skole, og dette leder historien videre med en rekke påstander om henne fra denne perioden. Vennskapet mellom Weifa og jentegjengen ble ikke akkurat avsluttet på en hyggelig måte, etter at hun ble for full på en hyttetur, og fortalte dem akkurat hva hun mener om dem.
Weifa har alltid vært den som ikke passer inn i jentegjengen. Hun er sarkastisk og bruker enhver anledning til å fortelle venninnene hva hun synes om deres påtatte og falske oppførsel. Hun viser gang på gang at hun ikke ønsker å ta verken dem eller deres sosiale "regler" på alvor. Dette fører til en rekke absurde og tragikomiske situasjoner og konflikter, som jeg tror mange kan kjenne seg igjen i.

Boken handler om vennskap, konflikter, livsmestring

Budskap:
Hvor mye skal man finne seg i for å være en del av fellesskapet, og hvor ensomt er det å stå på utsiden?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Meget gode beskrivelser av hvordan et jentemiljø kan være. Tatt på kornetog megetmorsomt. En frisk og litt annerledes ungdomsbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig! Weifa er kanskje ikke den mest sympatiske personen jeg har møtt, men integritet, det har hun i bøttevis! Dette er morsomt, pinlig og en så drepende god karakteristikk av dynamikken i jentegjenger at den nærmest burde være obligatorisk lesing for alle fra 14 og oppover.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa