Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg har en interesse for ww2, og synes begynnelsen på denne historien var spennende. Forfatteren beskriver godt og man blir tidvis veldig rørt, en lettlest bok. Men jeg trekker litt på at boka gikk fra å være spennende med beskrivelser av mennesker som lever i krig til å bli nesten ren romantikk/kjærlighetsroman på slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka startet bra med hendelser fra 2. verdenskrig som la grunnlaget for Gretls videre skjebne, men det var partier midt i boken som ble langtekkelig og kjedelige før det tok seg opp mot slutten. Litt ujevnt, men grei ferielektyre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollMonica CarlsenTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana Wesserling