Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg må jo si som en annen her; Hva har jeg lest?
Meget spesielt. Sex med dyr er forbudt her i Norge. Hvorfor er det ikke skrevet negative omtaler om denne boka ut fra innholdet i den? Er det fordi Erlend Loe er en drivende god forfatter? Det kan være. Jeg leste den ferdig fordi den var så godt skrevet. Satirisk og vittig. Loe har en måte å skrive på som gjør at man tåler å lese om et tema som er ubehagelig og etisk ukorrekt. Jeg er glad for at Loe lar naturen seire. Tror ikke hvem som helst hadde kunnet skrive denne boka uten å bli offentlig refsa av bokanmeldere osv..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Altså... HVA HAR JEG LEST?!

For de som har sett «Kampen for tilværelsen» på NRK der Erlend Loe var manusforfatter husker kanskje karakteren Vidkun som hadde samkvem med dyr? Dette er boken om Vidkun. Og om vennene hans. Og om dyr. I Afrika.

Dette er noe av det mest absurde (men likevel mest humoristiske) jeg har lest. Boka handler om en tilsynelatende dysfunksjonell gjeng som alle står ved et punkt i livet der de trenger en endring. Endringen blir en reise til Afrika tilrettelagt av organisasjonen Fauna Fuckers, der målet til de fem vennene er å skjende dyr for en god sak. Litt alla «fuck for forrest» - «skjende for å bevare»

Av en eller annen grunn så anbefaler jeg boken på det sterkeste - til tross for at det er en bok om seksuelt samkvem med dyr....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En underlig morsom bok. Som sikkert er for drøy for noen, men som ga meg høylytte latterkikk. Og det er lenge siden sist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva