Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Velle Espeland, kjent folklorist har laget en serie bøker om diverse overnaturlige skikkelser. Denne gangen er det om Spøkelser. Det handler om Spøkelser gjennom historien. Litterært og reelt. Man ser at Espeland har brukt mye tid på denne boken. Derfor bør du lese den. Kanskje du ikke er så likegyldig lenger til spøkelser etter du har lest denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest og informativ bok, men ikke helt bra at det står på side 121 at dronning Dagmar døde i 1205. Hun døde i 1212: http://www.katolsk.no/biografier/historisk/dagmardan

Små glipp som dette trekker ned. Bryr man seg ikke med å sjekke fakta, er det bedre å droppe årstallet enn å skrive et som er feil... Dessuten vil leseren lure på hvor mange andre faktafeil det er i boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudGroTrude OmaTonesen81Mari Nordø LommelunBjørn SturødAnne-Stine Ruud HusevågritaolineKjersti SBeathe SolbergSiv RønstadfornixGitte FurusethBertyMonaBLBrit HonningsvågLibraritas vKristinBerit RGrete AmundsenHeidiIngunn ØvrebøJan-Olav SelforsBjørn BakkenBenedikteSverre HoemAtmanTanteMamieRisRosOgKlagingTine SundalIngrid Urdal StøleLinda RastenJulie StensethCazaMaja StrypetCarolineNabodamaToveAstrid PedersenMartine (@martineleser)