Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Har virkelig fått sansen for Peter May. Likte denne boken svært godt. Spesielt plot med hovedpersonen i jeg form i tillegg til at han lider av hukommelsestap. Spennende fra perm til perm. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi er på de Ytre Hebridene. igjen er jeg grepet av Peter May sine fantastiske skildringer fra Hebridene- en pageturner. En mann krabber opp fra sjøen på ei strand og blir liggende utmattet i sanden, men kommer etter hvert til hektene. Men han har ingen formening om hvem han er.
Han begynner å lete etter spor om hvem han kan være, og kommer da over et lik på en øy langt til havs. Er det han som har drept ham?

Kriminalbetjent Gunn, som vi kjenner fra Lewis-triologoen, får saken med den drepte.
I Edinburgh er den unge Karen Flemming fremdeles i sorg over faren som tok livet sitt for to år siden. En dag får hun et brev faren etterlot til henne, og får et håp om at han fremdeles kan være i live …

Peter May har igjen skrevet et spennende plot. Det ble et spennende og fascinerende gjensyn med Ytre Hebridene, med naturen og folket.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt på tampen av året rakk jeg å lese denne boka. Og det er jeg veldig glad for!

Det står en forvirret mann på en forlatt strand på øya Harris i Hebridene. Han kan ikke huske hvem han er. Det eneste sporet til identiteten hans er et sammenbrettet kart over en sti ved navn «Coffin Road». Han har ingen anelse om hvor dette søket vil føre ham.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tre mennesker leter etter svar:
Karen, 17 år, fra Edinburgh, George Gunn, politietterforsker, og en mann som ikke vet hvem han er.
Karen lengter etter faren, som angivelig tok livet sitt da Karen var 15. Hun får seg ikke til å tro at det er sant, og bestemmer seg til slutt for å finne svaret på gåten.
Gunn etterforsker et drap på en uidentifisert mann. Han ble funnet ihjelslått i et lite kapell på en øde øy utenfor Isle of Harris.
Mannen uten identitet, kjemper desperat for å finne ut av hvem han er. Han leier tydeligvis et hus på Harris, men hva han egentlig gjør der, vet han ikke. I lommeboken finnes kun kontanter, ingen identifikasjonspapirer.
Klarer de tre å løse gåtene sine?

God krim som passer for de fleste. Nok en gang er den full av nydelige beskrivelser av Hebridenes natur.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nok en gang har Peter May skrevet en pageturner med handling fra Hebridene og denne gangen har han blandet sammen fortid og samtid i en til tider nervepirrende krim.
Leg gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er min omtale av Coffin Road. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth