Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En serbisk krigsfange som soner i Norge står sentralt og det åpenbare gir politiet tunnelsyn. For noen blir det jakt, for andre en kamp for å være profesjonelle, for de falske – et utstillingsvindu.

Boka får meg til å føle at jeg er med i politiarbeidet på en virkelig sak. Spennende og god politikrim, men kan kanskje oppleves litt tung innimellom. Les den og bedøm selv :)

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"De Udugelige" er en litt annen type krim. Istedenfor den stereotype plagede politimannen med sine demoner og alkoholproblemer består persongalleriet i denne boken av høyst forskjellige personligheter med sine styrker og svakheter- alle med ett likt ønske om å løse saken, alle med sin høyst ulike tilnærming for å gjøre det.
Første halvdel av boken eller så går med til å bli kjent med karakterene og historien. I denne delen er ikke spenningen så fremtredende, og dynamikken mellom personene vanskelig å plassere. I siste halvdel tar spenningen seg opp, og de enkeltes rolle kommer bedre frem. Mot slutten av boken er spenningen så fremtredende at det var vanskelig å legge fra seg boken.

Henrixen klarer å skrive en bok som fenger meg, både fordi det er en litt annerledes krim- men også fordi han klarer å holde spenningen til slutt. Jeg gleder meg til å få "Stålrosen" i posten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R