Viser 1 til 10 av 14 omtaler

Lettlest? Ja
Spennende? Ja
Forutsigbar? Ja
Troverdig? Overhodet ikke

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aldri lest Kepler tidligere, flere kollegaer anbefalte denne. Handlingen i boken ble etter hvert litt for virkelighetsfjern, og det ødela litt. At Jurek med en arm og mer død enn levende skulle være i stand til det han gjør i denne boka er svært lite troverdig. Boka er også periodevis kjedelig, men en helt grei påskekrim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ny bok om Joona Linna i kjent Kepler-stil.

En død mann blir funnet i en leilighet i Oslo. I fryseren på kjøkkenet gjør politiet et grusomt funn. Noen dager senere kontakter en tysk politiinspektør Joona Linna og ber om hjelp i forbindelse med en drapssak på en campingplass utenfor Rostock. Joona ser at mønsteret som danner seg er ufattelig skremmende, men umulig å ignorere.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den samme driven som i tidligere bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg som i utgangspunktet sa at disse bøkene er altfor skumle.. har ombestemt meg. Dette er kjempespennende og underholdende. Ingen dødpunkter.. ?! Bare masse død..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Pageturner, men forutsigbar og gjenntakende..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Naboer i en høyblokk på Tveita i Oslo, har klaget på fæl lukt fra en av leilighetene. Politiet finner et oppblåst lik, som har ligget lenge i varmen. I fryseren finner de flere legemsdeler, og en av dem har direkte link til Joona.
Like etter blir Joona kalt til Tyskland. Et lik av en tidligere kriminell, henger i en campingvogn. Hans siste anrop var til Joonas mobil. Joona har ingen aning om hvem mannen er, men aner ugler i mosen.
Kan det være at et spøkelse fra fortiden har stått opp fra de døde? Alle, bortsett fra Joona, er skeptiske. Så paranoid går det da ikke an å være!

Rå og spennende, nok en gang, fra Kepler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har likt bøkene om Joona Linna kjempegodt, men denne her var en gedigen skuffelse. At Jurek Walter skulle være i gang igjen var ikke det jeg hadde sett for meg. Ekstremt mye vold og grusomme skildringer av psykisk og fysisk smerte. Beklager Kepler, men begrav Jurek for godt nå. La ham hvile!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie