Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Naboer i en høyblokk på Tveita i Oslo, har klaget på fæl lukt fra en av leilighetene. Politiet finner et oppblåst lik, som har ligget lenge i varmen. I fryseren finner de flere legemsdeler, og en av dem har direkte link til Joona.
Like etter blir Joona kalt til Tyskland. Et lik av en tidligere kriminell, henger i en campingvogn. Hans siste anrop var til Joonas mobil. Joona har ingen aning om hvem mannen er, men aner ugler i mosen.
Kan det være at et spøkelse fra fortiden har stått opp fra de døde? Alle, bortsett fra Joona, er skeptiske. Så paranoid går det da ikke an å være!

Rå og spennende, nok en gang, fra Kepler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har likt bøkene om Joona Linna kjempegodt, men denne her var en gedigen skuffelse. At Jurek Walter skulle være i gang igjen var ikke det jeg hadde sett for meg. Ekstremt mye vold og grusomme skildringer av psykisk og fysisk smerte. Beklager Kepler, men begrav Jurek for godt nå. La ham hvile!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spenning fra første side, roman som jeg nesten ikke klarte å legge fra meg.... Men om den hadde vært filmatisert hadde jeg ikke tørt se filmen.... for den beskriver voldsscener som bare er "too much"!! Men dog... utrolig spennende til siste slutt....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Intens og spennande, men for lik handlinga i tidligare utgåver. Treng noko heilt nytt og nyskapande i neste utgåve.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

herlig, intrikat og kjempespennende

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne Cathrine AasMarteVigdis VoldLibraritas vBenedicte Sønsteby AndreassenBoktimmyTrygve JakobsenCecilieTorill Elisabeth RevheimellinoronilleedgeofawordDolly DuckPilarisKjerstiNeda AlaeiGrete AastorpSisselEmilieskEster SKarin  JensenLesevimsaKay NilsenGitte FurusethOle Jacob OddenesAnniken LMartinenHilde H  HelsethMarit HåverstadBjørg L.Ingrid Urdal StøleJan Erik  OlsenTerje SteiroIngunn SPia Lise SelnesHeleneSverreAnneTLeseaaseBjørg Marit TinholtJ.G. RobertsJulie Stenseth