Viser 1 til 10 av 11 omtaler

Det jeg liker spesielt godt mer Horst bøkene, er at de er virkelighetsnære og troverdige. De er ikke bare laget på fri fantasi og mest mulig utroligheter.Boken er et godt plott, og bygger seg godt opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wisting står ovenfor en ny mystisk sak. En Arbeiderparti-mann dør og i et rom på hytta hans gjør man et overraskende funn. Han setter sammen et lite team for å løse saken. Datteren Line blir også engasjert. For flere år siden forsvant en mann i samme område som hytta ligger. Denne saken fikk flere tips, men er fortsatt uløst. Det viser seg at saken har flere sammentreff med gåten Wisting prøver å løse.

Jørn Lier Horst er en glimrende forfatter - og her er nok en god bok i serien om politimannen William Wisting og datteren Line.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en bok dom gjør han til en av norges beste krim forfattere!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var egentlig begynt å bli litt lei av Horst Lier, og hans Wisting serie. Men denne synes jeg var bra, antagelig den beste i hele serien. Var god fremdrift, og spennende å følge etterforskningen. Skal jeg kritisere noe er at han kunne kuttet litt ned på det familiære, blir litt for mye barnebarn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er noen måneder siden jeg leste boka når denne omtalen skrives. Jeg gav den terningkast 5, da jeg mener den er absolutt lesverdig og en trivelig politikrim. Spenningen bygges sakte opp, og det er lite blod, gørr og action i oppbygningsfasen. Man kan like det eller ikke; jeg liker det sånn. Mot slutten skrus tempoet opp veldig mange hakk, slik som er typisk for sjangeren.
På mange måter er avslutningen den dårligste delen av denne boka, for det jeg egentlig sitter igjen med noen måneder etter lesing er at biljakt gjør seg mye bedre på film enn i bokform.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min omtale av Det innerste rommet. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har stor sans for bøkene om to blad Wisting, men denne ble litt tam og langtekkelig. Det er solid håndverk som vanlig, men uten snev spenning. Ønsker meg litt mer action i neste bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lier Horst er og blir min favoritt. Velskrevet og spennende fra start til slutt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var så mye bedre en "Når det mørkner".. Her er han tilbake vår godeste Horst..

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete Gjessing