Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Bra start og slutt, for mye fyllstoff mellom - kunne ha godt av litt slanking

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken syns jeg var underholdende og spennende. Jeg har lest Selma Falck bøkene i feil rekkefølge. Nr tre var kjedelig mens denne syns jeg var spennende og interessant. Så nå gleder jeg meg til toeren. 🤭

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En ny serie fra Anne Holt. Handler om doping i skiidretten. Nådde ikke helt opp, lite spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En grei historie, midt på treet. Synes inspirasjonen hentet fra Johaug saken ble litt for opplagt. Ellers greit med en ny hovedperson, selv om jeg sliter litt med å virkelig like Selma.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokåret på Hverdagsnett starter med en kjent og kjær forfatter med en lang rekke gode bøker bak seg.

Essensen i boka er en dopingssak i idrettsnorge, sannsynligvis inspirert av Therese Johaug-saken. Her dras imidlertid saken litt lenger, og du skal ikke se bort fra at det dukker opp både dødsfall og kriminelle handlinger.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en ganske så typisk krimbok som er sterkt inspirert av Therese Johaug saken. Mange er kanskje litt lei av den og tenker nok at romanen dermed blir kjedelig. Nei, sier jeg. Hovedspørsmålet i En grav for to er jo tenk om noen faktisk hadde blitt sabotert? Og det virker som Holt virkelig har kost seg med sin versjon av spørsmålet.

En grav for to er spennende. Og hvis du klarer å finne ut nøyaktig hva som skjer før du har lest halve boka er du god. Holt har klart å skrive en krim som forvirrer, men ikke på en negativ måte. Ikke på en usammenhengende og dårlig utarbeidet måte, men på den måten vi ønsker å finne i en krim.

Holt er ei artig dame med en kriminelt god fantasi. Og en krim satt til det norske skiløperforbundet treffer tross alt rett i den norske folkesjela.

For full anmeldelse, se: Edge of a Word: En grav for to

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine Sundal