Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I Praha på midten av 1930-tallet, rømmer Mosche hjemmefra. Han er på jakt etter sirkuset som fortryllet ham. Mosche ender opp som den store Zabbatini, men da det blir oppdaget at han er jøde, er gode råd dyre.
I Los Angeles i nåtiden, strever 10 år gamle Max med å oppheve foreldrenes skilsmisse. Han har nemlig fått farens gamle LP-plate med Zabbatinis triks. Et av dem omhandler evig kjærlighet, men platen er delvis ødelagt, så Max må ha fatt på hovedpersonen selv.
Da Max finner den gamle magikeren, er han først avvisende, men de to blir etterhvert venner, og Zabbatini lover å hjelpe. Magikeren oppdager også at det er en forbindelse mellom ham selv og Max’ familie, og det som skjedde i krigens grusomme dager.

God bok om sårt tema. Noe lettbent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa