Viser 1 til 9 av 9 omtaler

lørdag 14. januar 2023.

Da har jeg lagt fra meg boka om Perlesøsteren for siste gang. Hittil er dette den beste boka av de fire jeg har lest hittil av serien om De Syv Søstre av Lucinda Riley, kanskje mest fordi landet er så ukjent for de fleste av oss.

Jeg har aldri har vært i Australia og tenkte mange ganger at jeg hadde lyst til å kjøre bil mellom de forskjellige «stations» ute i ødemarka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok nummer fire i den fascinerende og spennende serien De syv søstre. CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far – den mystiske Pa Salt – er død, og søsteren Star har funnet den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom. Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for over hundre år siden.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en fin bok om de syv søstrene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjærlighet, klisjeer, intriger og engelsk/australsk historie.Kunne lett ha vært 100 sider kortere og Cece kunne oppført seg mindre som en fjerdeklassing! Jeg ble sur når den ene klisjeen følger etter den andre. Historien i seg selv er egentlig ganske interessant, men den blir forstyrret av overtydelige frampek som ødelegger hele spenningen. Jeg skal lese denne serien ferdig, for jeg må vite hvordan alt henger i hop til slutt. Den røde tråden i fortellingen er god, siden den får meg til å holde ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes hittil at denne boka er den beste i serien om "De syv søstre". Interessant å lese fra Australia og hvordan livet var på den tida.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nok en gang gir Lucinda Riley meg lettlest underholdning. En bok å slappe av med og la seg føre med i tid og rom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes Lucinda Riley leverer i hver eneste bok, denne er ikke noe unntak. Bare å glede seg til neste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blir bedre og bedre denne serien synes jeg, denne var veldig god. Synd at det går et helt år til neste bok kommer ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLillevi