Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boka har jeg lånt av min søster i mange år uten å ha lest den. Hun har alltid snakket veldig varmt om bokserien, likevel ble jeg veldig positivt overrasket. Francine Rivers skriver veldig levende om romertiden. Det virker som hun har gjort godt forarbeide. Boka har blant annet spenning, kjærlighet og åndelighet. Den er sterk både på det åndelige planet, men også på det relasjonelle planet.

Enkelte hendelser gjorde forferdelig vondt å lese om, men det er gjerne det som gjør at jeg liker bøker godt - at jeg blir berørt på et dypere plan. Det gjorde også mye med meg at det foregikk så kort tid etter at Jesus var på jorda... Evangeliet ble så mye mer jordnært for meg når det ble snakket så hverdagslig om Bibelske hendelser. Det kjennes bra ut når skjønnlitteratur kan gi åndelig påfyll og inspirasjon.

Heldigvis er det to bøker til i serien!
Har dessverre et par andre bøker på leselista før jeg begynner på bok to.

Jeg anbefaler denne boka på det varmeste både for folk som bil ha litt åndelig påfyll, men også for folk som bare vil lese en god bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaTurid KjendlieHarald KTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine Sundal